Flexibla sommarlösningar i Telenors nya kampanj

Nyhet -

Flexibla sommarlösningar i Telenors nya kampanj

Telenors nya sommarkampanj är en fortsättning på det befintliga reklamkonceptet med entreprenören Sören som huvudperson.  I kampanjen, som startar i dag 17 maj, firar Sören semester och fortsätter balansera familjeliv, företagande och fritid med hjälp av Telenors flexibla mobillösningar.

 Kampanjen är undertecknad Lowe Brindfors och fokuserar på tjänster och erbjudanden som ger Sören och hans familj lite mer frihet och flexibilitet under semestern.

–        I de nya filmerna fortsätter vi att bygga på igenkänning genom att sätta Sören i situationer som är bekanta för många semesterfirare. Sommaren är den tid då kraven på mobilitet ökar och med den här kampanjen vill vi visa att vi har flexibla lösningar för alla, oavsett vilken semestertyp man är, säger Patrik Söder, Kommunikations- och Varumärkesansvarig på Telenor Sverige.

Arbetsgrupp, Lowe Brindfors


Projektledare: Annette Gårdö, Produktionsledare: Annika Appeltoft, Andreas Hallgren, Art Director: Josephine Wallin, Copywriter: Niclas Carlsson.

Telenor

Patrik Söder, Madeleine Gössner, Yamina Steiser, Johan Holmström.

Film
Produktionsbolag: FLX Film AB, Regissör: Felix Herngren, Producent: Ylva Axell, Fotograf: Göran Hallberg

Ämnen

Taggar


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com

Presskontakt

Mikko Viitala

Mikko Viitala

Presskontakt Presschef 08-410 100 40
Kundkontakt

Kundkontakt

Presskontakt