Följ Telenor Sverige

Jönköping får 4G i juni

Nyhet   •   Jun 15, 2011 10:00 CEST

I slutet av juni lanserar Telenor 4G, den nya generationens mobilnät, i Jönköping. 4G är en teknik för mobilt bredband som ger hastigheter och svarstider som motsvarar vad många i dag har i sin fasta bredbandsuppkoppling.

- Vi håller ett högt tempo i vår nationella 4G-utbyggnad och nu är det Jönköpings tur att få tillgång till vår 4G-tjänst som innebär att fler kan surfa mobilt med bättre kvalitet, högre hastigheter och bättre kapacitet, säger Georgi Ganev, affärsområdeschef Konsument Telenor Sverige.

4G lämpar sig väl för de alltmer kapacitetskrävande tjänster vi använder online, som video- och musiktjänster, spel och sociala medier. För företagsanvändare öppnar 4G upp för helt nya möjligheter till ett mobilt arbetssätt genom att man kan dela tunga filer, delta i videokonferenser eller nå avancerade affärssystem även på distans. Inledningsvis kan användare räkna med hastigheter upp till 5-10 gånger dagens 3G-hastigheter.             

Orter som redan har tillgång till 4G
Botkyrka, Danderyd, Gotland, Göteborg, Huddinge, Järfälla, Karlskrona, Kungsbacka, Lerum, Lidingö, Linköping, Lomma, Lund, Malmö, Mölndal, Nacka, Norrköping, Partille, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Täby, Uppsala.

Bifogade filer

PDF-dokument