Gå direkt till innehåll
Telenor utlyser tävlingen Digital Winners Prize 2012

Nyhet -

Telenor utlyser tävlingen Digital Winners Prize 2012

Förra året vann svenska Toca Boca. Nu utlyser Telenorkoncernen återigen Digital Winners Prize, med syfte att hitta nordens mest innovativa digitala produkt eller tjänst. I potten ligger förutom 200 000 norska kronor även möjlighet till affärsutvecklings- och distributionsstöd genom Telenor Comoyo.

-         Användarvänlighet och enkelhet är nyckelegenskaper för framgångsrika digitala produkter och tjänster. Telenors önskan är att inspirera till och uppmärksamma sådana produkter och tjänster med ett nordiskt pris, och jag hoppas att riktigt många anmäler sig, säger Rolv Erik Spilling, Senior Vice President och ställföreträdande chef för Telenor Digital Services.

Juryn består av åtta experter inom bland annat marknadsföring, digitala tjänster, innovation och framtidsforskning, och har utöver Telenor hämtats från företag som Google, Mediavision, Partner Alliance Venture, Maxus Global och Dustin.

Tävlingen är öppen till den 15 oktober och vinnaren utses på Digital Winners Conference den 14 november 2012.

För fullständig information om tävlingen inklusive anmälan: Digital Winners Prize 2012

Ytterligare information:

Atle Lessum, Kommunikationschef Telenor Digital Services, +47 415 05 645, al@telenor.com

Relaterade länkar

Ämnen


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com

Relaterade nyheter