Bredbandsbolaget nu i Telenorbutik

Pressmeddelande -

Bredbandsbolaget nu i Telenorbutik

Från och med imorgon, fredagen 23 augusti, går det att köpa Bredbandsbolagets alla produkter och erbjudanden i Telenorbutiken på Sergelgatan i Stockholm. Projektet är en pilot med syftet att rulla ut Bredbandsbolagets produkter och erbjudanden i fler Telenorbutiker runt om i landet.

Pilotbutiken är en nyöppnad Telenorbutik på Sergelgatan i Stockholm där Bredbandsbolaget har en egen del av butiksytan. Sedan i juni i år finns Bredbandsbolaget även i drygt 70 av Elgigantens butiker.

–  Bredbandsbolaget ska finnas där våra kunder är. Ju mer avancerade och integrerade bredbands- och tv-tjänsterna blir, desto större blir kundernas behov att kunna jämföra olika erbjudanden och få stöd av kunniga säljare i köpbeslutet. Det känns riktigt bra att kunna möta det behovet, säger Jesper Hedblom, marknadschef på Bredbandsbolaget.

Personalen i butiken kommer att jobba med båda varumärkena men det kommer inte göras några sampaketeringar och de två varumärkena kommer att säljas separat.

–  Vi är väldigt glada och förväntansfulla över att Bredbandsbolaget flyttar in i vår nya butik. Vi har under de senaste åren arbetat aktivt med att utveckla våra butiker för att skapa en bättre upplevelse och ett mervärde för våra kunder. Jag är övertygad om att detta är ytterligare ett steg i rätt riktning och det ska bli spännande att se hur det bemöts av kunderna, säger Martin Barden, Head of Sales på Telenor Sverige.

Invigning av den nya butiken kommer att ske mellan torsdagen 29 augusti och lördagen 31 augusti.Under dessa dagar kommer Bredbandsbolagets egen superhjälte Kenny att finnas på plats i butiken där det bjuds på dryck och tilltugg. Dessutom kommer både befintliga och nya kunder kunna ta del av starka erbjudanden från Bredbandsbolaget och Telenor. 


Ämnen

Taggar


Journalister når Presstjänsten på 08-41 01 00 40 eller press@telenor.com

Om Telenor
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. Idag har Telenor Sverige över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12,3 miljarder kronor (2012) och cirka 2000 anställda. Läs mer på: www.telenor.se

Telenor-koncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 11 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen 42,95 procents ägarandel i VimpelCom Ltd. med verksamhet på 18 marknader. Telenor-koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 148 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (Q4 2012), en årsomsättning på 102 miljarder norska kronor (2012) och cirka 30 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com

Presskontakt

Mikko Viitala

Mikko Viitala

Presskontakt Presschef 08-410 100 40
Kundkontakt

Kundkontakt

Presskontakt