Gå direkt till innehåll
Det finns en lösning för dig också – i Telenors nya kampanj

Pressmeddelande -

Det finns en lösning för dig också – i Telenors nya kampanj

Telenors nya kampanj visar hur vardagen blir enklare och roligare med mobila lösningar. Kampanjens huvudfokus ligger på hur mobilsurf kan underlätta olika bekanta vardagssituationer.

Kampanjen är den första som reklambyrån Lowe Brindfors gör för Telenor och innebär också ett nytt manér. I den nya kampanjen jobbar man med ljusa och luftiga färger som blandas med en varm humor.

Med den här kampanjen vill vi komma närmare våra kunder och se den enskilde individens livssituation och vad denne behöver. Vi tror att det nya manéret, tillsammans med enkla och flexibla erbjudanden kan hjälpa oss att tillmötesgå våra kunders varierande behov allteftersom de uppstår, säger Patrik Söder, Kommunikations- och Varumärkesansvarig, Telenor Sverige. 

Kampanjen går på TV, webb, utomhusreklam och i print. Från den 26:e oktober visas filmen i TV3, Kanal5, TV6, TV8, Kanal9, TV4 Fakta, TV4 Sport och Discovery samt i Webb-TV på bland annat TV4 Play, Aftonbladet.se och YouTube.

Arbetsgrupp

Lowe Brindfors:
Projektledare
: Annette Gårdö
Planning Director: Annika Rehn
CD: Magnus Wretblad
Copy Writer och övergripande ansvarig film: Martin Bartholf
Copy Writer: Joakim Wållgren
Med flera

Telenor:
Patrik Söder, Magnus West, Madeleine Gössner, Yamina Steiser, Fredrik Burman 

Musik:
 Don’t Worry, Be Happy – Bobby McFerrin

Film
Produktionsbolag:
Social Club
Regissör: Henrik Lagercrantz
Producent: Jens Odelbring

För mer information,
kontakta
Presstjänsten:
08-41 00 75 55

Ämnen

Taggar


Om Telenor
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget samt lågprisutmanaren Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en omsättning på 10 982 miljoner kronor (2009) och cirka 2100 anställda. Läs mer på: www.telenor.se

Telenor-koncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 11 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen även en 40-procentig ägarandel i VimpelCom Ltd. med mobilverksamhet på 10 marknader. Telenor-koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 184 miljoner abonnenter (Q2 2010), en omsättning på 98 miljarder norska kronor (2009) och cirka 40 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com