Följ Telenor Sverige

Hanna Riberdahl ny marknadskommunikationschef Telenor Sverige

Pressmeddelande   •   Sep 14, 2015 16:00 CEST

Hanna Riberdahl har utsetts till marknadskommunikationschef för konsumentmarknaden på Telenor Sverige. Hon kommer närmast från rollen som marknadskommunikationschef för företagsmarknaden inom Telenor.

– Hanna har lång erfarenhet av marknadskommunikation och varumärkesfrågor och har stort förtroende internt utifrån de resultat hon har presterat. Hon har goda kunskaper om både den mobila och fasta affären och är rätt person för att utveckla vår marknadskommunikation på konsumentmarknaden, säger Marek Slacik, affärsområdeschef Consumer på Telenor Sverige.

Hanna Riberdahl har jobbat inom den svenska Telenorkoncernen sedan 2008 och har haft en rad ledande marknadsroller på företagssidan. Hon har tidigare varit affärsområdeschef för telekom på TNS Gallup och chef för marknadsanalys på Telia.

Hanna får ansvar för all marknadskommunikation mot konsumentmarknaden för Telenor Sveriges varumärken Telenor och Bredbandsbolaget.

Hon tillträder sin nya tjänst den 15 september. 

Journalister når Presstjänsten på 08-41 01 00 40 eller press@telenor.com

Om Telenor
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. Telenor Sverige har idag cirka 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 640 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 12,8 miljarder kronor (2014) och har cirka 1900 anställda. Läs mer på: www.telenor.se

Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 13 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen 33 procents ägarandel i VimpelCom Ltd. med verksamhet på 14 marknader. Telenorkoncernen är en av världens största mobiloperatörer med 186 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (2014), en omsättning på 107 miljarder norska kronor (2014) och cirka 33 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com