Följ Telenor Sverige

Regeringskansliet väljer Telenor för mobilt bredband

Pressmeddelande   •   Jan 07, 2009 09:58 CET

 

 

 

Regeringskansliet har tecknat avtal för mobila bredbandsabonnemang från Telenor. Avtalet gäller under 24 månader och har möjliggjorts genom ett avrop på Vervas ramavtal Mobil Kommunikation 2005.

 

 

 

­- Telenor vet att Regeringskansliet har viktiga uppdrag som ställer stora krav på hög tillgänglighet och effektivitet. Att Regeringskansliet har valt Telenor som leverantör är ett fint betyg på våra lösningar, säger Mats Lundquist, Affärsområdeschef Företag, Telenor Sverige.

 

 

 

Avtalet gäller från och med den 15 december 2008.

 

 

 

 

 

För mer information, kontakta:

 

Telenors Presstjänst, 08-41 00 75 55

 

 

 

Om Telenor

 

Telenor är i Sverige en ledande helhetsleverantör av kommunikationstjänster, såsom mobil och fast telefoni samt datatjänster. Med kunden i fokus erbjuder Telenor sina tjänster till såväl privatpersoner som företag. Telenor representeras i Sverige även av Bredbandsbolaget, Glocalnet och Canal Digital och hartotalt ca2 500 anställda.

 

 

 

Telenor är ett av Norges största börsnoterade bolag med en omsättning under 2007 på cirka 92,5 miljarder norska kronor. Telenor är marknadsledande i Norge inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution, och har en betydande internationell verksamhet, speciellt inom mobilkommunikation. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).