Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Telenor inkluderar mobilsurf i alla abonnemang för smartphones

Nu inkluderar Telenor mobilsurf i alla smartphone-abonnemang. Med ”Pott med Surf” ringer och sms:ar man för hela månadsavgiften, dessutom ingår mobilsurf. Användningen av smartphones ökar snabbt och under fjärde kvartalet hade 8 av 10 sålda mobiltelefoner hos Telenor stöd för surf och e-post.

Lanseringen av ”Pott med Surf” innebär att mobilsurf nu ingår i alla abonnemang för smartphones.

 – Det är många som upptäckt flexibiliteten och friheten i att kunna surfa i mobilen och allt fler väljer idag att skaffa en smartphone. Genom att inkludera mobilsurf i alla abonnemang för smartphones behöver man aldrig oroa sig om datatrafik ingår eller inte, istället kan våra kunder fokusera på att välja ett abonnemang utifrån hur mycket eller lite de ringer.”Pott med Surf” har olika prisnivåer som gör det möjligt att skräddarsy sitt abonnemang utifrån sina egna specifika behov, vare sig man ringer mycket eller lite, säger Mattias Ringqvist, marknadschef Mobil Konsument, Telenor Sverige.

Telenor Pott med Surf

  • Mobilsurf 1 Mbit/s ingår i månadsavgiften. Möjlighet att uppgradera surfhastigheten till 3 Mbit/s för 49 kr/mån och 10 Mbit/s/mån för 149 kr.
  • Pris, pottnivåer (kan användas för samtal, sms/mms): 199-499 kr/mån
  • Minutpris: 29-59 öre
  • Öppningsavgift: 99 öre/samtal
  • SMS: 69 öre
  • MMS: 1,99 kr/st

Ämnen

Taggar


Om Telenor
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en omsättning på 10 982 miljoner kronor (2009) och cirka 2100 anställda. Läs mer på: www.telenor.se

Telenor-koncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 11 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen även en 40-procentig ägarandel i VimpelCom Ltd. med mobilverksamhet på 10 marknader. Telenor-koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 184 miljoner abonnenter (Q2 2010), en omsättning på 98 miljarder norska kronor (2009) och cirka 40 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com