Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Telenor lanserar nytt mobil bredband- Mobilt Bredband Rörligt

Idag lanserar Telenor Sverige ett nytt mobilt bredband med en låg månadsavgift och ett fast pris per dag för de dagar man väljer att använda bredbandet.

Mobilt Bredband Rörligt har en fast månadsavgift på 49 kronor och därutöver 19 kronor per dag när man använder det men max totalt 299 kronor i månaden. 

– Hur ofta och hur mycket man väljer att surfa är väldigt individuellt. Det här abonnemanget passar för dem som bara använder sitt mobila bredband då och då exempelvis regelbundet reser till fritidshuset och behöver uppkoppling där på helgerna. Man har alltid tillgång till sitt mobila bredband men man betalar bara för det man använder, säger Mattias Ringqvist, marknadschef Mobil Konsument, Telenor Sverige. 

Mobilt Bredband Rörligt 

  • Månadsavgift: 49 kr/mån
  • Dagspris: 19 kr/dag
  • Maxkostnad: 299 kr/mån
  • Modempris:
    – 0 mån bindningstid; 595 kr för modem E1750
    – 24 mån bindningstid: 295 kr för modem E1750
  • Maxhastighet: upp till 6 Mbit/s med tillgång till 2GB datamängd per månad, därefter förbehåller sig Telenor rätten att sänka hastigheten till 200 kbit/s
  • Anslutningsavgift: 250 kr

För mer information
kontakta presstjänsten:
08-41 00 75 55,
press@telenor.com
www.telenor.se

Ämnen

Taggar


Om Telenor

Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet och tillsammans har de över 2 miljoner mobilkunder. Telenor Sverige har cirka 2100 anställda.

Telenor är en av världens största mobiloperatör mätt i antal abonnenter med verksamhet i 14 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2009 omsatte Telenor cirka 107 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).