Gå direkt till innehåll
Telenor ♥ Driva eget
Telenor ♥ Driva eget

Pressmeddelande -

Telenor lanserar småföretagssatsning i samarbete med iZettle

Telenor lanserar nu sitt nya koncept Telenor ♥ Driva eget som ska hjälpa småföretagare att arbeta mer digitalt. Som en del av konceptet ingår Telenor ett samarbete med iZettle, vars affärslösningar nu kommer erbjudas i Telenors butiker.

– Telenor Företag har länge arbetat med moderna tjänsteföretag, stora som små. Just nu gör vi en satsning med fokus på majoriteten av bolagen i Sverige, nämligen småföretagen. Konceptet kommer under året att utvecklas med nya digitala tjänster och produkter och det känns tryggt att lansera detta tillsammans med iZettle, säger Ellinor Axell, chef för SME & Digital Marketing på Telenor Företag.

Telenor ♥ Driva eget är ett koncept som sträcker sig över hela 2018 och är ett paraply för Telenors småföretagartjänster. Telenors butiker kommer erbjuda verktyg som krävs för att komma igång med digitaliseringen av verksamheten.

- För många småföretagare kan digitalisering kännas främmande och utmanande. Vi vill att småföretagaren ska se Telenor som den självklara partnern för sin verksamhet och att man ser oss som en one-stop-shop när man ska starta sin verksamhet eller digitalisera sin befintliga, säger Ellinor Axell.

Om iZettle
iZettles uppdrag är att hjälpa småföretag att lyckas i en värld av jättar. Fintechbolaget grundades i Stockholm 2010 och lanserade världens första chipkortläsare och app för mobila kortbetalningar. Idag erbjuder iZettles affärsplattform verktyg för småföretag i Europa och Latinamerika för att ta betalt, sälja smartare och växa. 

Ämnen


Journalister når Presstjänsten på 08-41 01 00 40 eller press@telenor.se

Telenor i korthet
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. Telenor Sverige har idag drygt 2,6 miljoner mobilabonnenter, cirka 674 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 12,6 miljarder kronor (2016) och har cirka 1 700 anställda.

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media, och finns på 13 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 214 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (2016), en omsättning på 131 miljarder norska kronor (2016) och cirka 33 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com