Gå direkt till innehåll
Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson och Ulrika Steg, chef för Telenors butiker och kundservice
Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson och Ulrika Steg, chef för Telenors butiker och kundservice

Pressmeddelande -

Telenor och ​Clas Ohlson i nytt samarbete

Från och med mars 2018 kommer Telenor att erbjuda försäljning av tjänster och produkter i utvalda Clas Ohlson-butiker i Sverige. Genom samarbetet får Clas Ohlsons och Telenors kunder tillgång till ett komplett sortiment inom telefoni, bredband och tillbehör i kombination med service i toppklass.

Samarbetet är initialt ett pilotprojekt som omfattar sex butiker på den svenska marknaden där Telenor kommer att finnas på plats med egna säljare vid en särskild station i anslutning till mutlimediaavdelningen inne i Clas Ohlson-butiken.

− Vi är väldigt glada att kunna välkomna Telenor in i våra butiker. Jag tror att våra kunder såväl som Clas Ohlson och Telenor har mycket att vinna på ett samlat erbjudande under ett tak. Det här är ett nytt och spännande sätt för oss att erbjuda en helhetslösning som vi tror har stor potential, säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson.

Clas Ohlson-butikerna som i mars kommer att erbjuda kunderna Telenors produkter och service är Drottninggatan (Stockholm), Trollhättan, Västra Frölunda (Göteborg), Väla (Helsingborg), Emporia (Malmö) samt Gränby (Uppsala).

– Med samarbetet kan våra säljare möta fler kunder i en relevant, ny typ av miljö. Telenor och Clas Ohlson kan bli starkare tillsammans och ge kunderna en ännu smidigare vardag med smarta uppkopplade tjänster, säger Ulrika Steg, chef för Telenors butiker och kundservice.

För mer information kontakta:
Aron Samuelsson, presschef Telenor Sverige, e-post press@telenor.se, telefon 08-41 01 00 40
Niklas Carlsson, informationschef Clas Ohlson, telefon 0247-444 29


Om Clas Ohlson
Clas Ohlson grundades 1918 som en postorderfirma i Insjön, Dalarna. Idag erbjuder företaget produkter och tjänster för vardagens praktiska problem i fem länder via över 200 butiker och e-handel. Clas Ohlson har ett brett sortiment av prisvärda produkter inom fem produktområden: Bygg, El, Multimedia, Hem och Fritid. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm, har en omsättning om cirka 8 miljarder kronor och drygt 4 800 anställda. Besök Clas Ohlson på www.clasohlson.com.

Ämnen


Journalister når Presstjänsten på 08-41 01 00 40 eller press@telenor.se

Telenor i korthet
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars mobilnät täcker 99,9 procent av landets befolkning. Telenor Sverige har drygt 2,6 miljoner mobilabonnenter, cirka 670 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 12,6 miljarder kronor (2016) och har cirka 1 700 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media, och finns på 13 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 214 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (2016), en omsättning på 131 miljarder norska kronor (2016) och cirka 33 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com