Pressmeddelande -

Telenor öppnar outlet på Twitter

Telenor Sverige öppnar försäljning av mobiltelefoner och abonnemang via Twitter. Det kommer finnas både kampanjerbjudanden och specialpriser på utvalda telefoner.

- Det här är ett enkelt sätt att hålla sig uppdaterad på nya erbjudanden. Vi kommer fokusera på specialerbjudanden på mobiltelefoner men givetvis kommer vi även tipsa om våra andra kampanjer. Dessutom så blir det ett snabbt sätt att få information om när eftertraktade nyheter finns i butiken. Det här är ett bra komplement till vår vanliga webshop, säger Oskar Liljewall, ansvarig för Online Channels på Telenor Sverige.

Telenors outlet finns på twitter.com/telenoroutlet

För mer information, kontakta:

Presstjänsten, Telenor Sverige 08-41 00 75 55

Ämnen

Taggar


Om Telenor

Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet.

Telenor är en av världens största mobiloperatör mätt i antal abonnenter med verksamhet i 13 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2008 omsatte Telenor cirka 111 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).

Presskontakt

Mikko Viitala

Mikko Viitala

Presskontakt Presschef 08-410 100 40
Kundkontakt

Kundkontakt

Presskontakt