Gå direkt till innehåll
Besök Telenor Workfulness Lounge i Almedalen

Nyhet -

Besök Telenor Workfulness Lounge i Almedalen

I Telenor Workfulness Lounge kommer du varje dag under Almedalsveckan kunna få hjälp av våra experter med hur du skapar en sund digital arbetsmiljö, men även få hjälp med att ladda din telefon och ta en kaffe i en lugn och trivsam miljö.

Andreas Kristensson, ansvarig för innovation och affärsutveckling på Telenor Företag
och hjärnforskaren Katarina Gospic kommer även att prata om Workfulness i Hej Digitalt!:s Late Night God Morgon Almedalen den 28:e juni kl 20:00 – 21:00 samt i God Morgon Almedalen den 30:e juni 07:30 – 08:30.

Workfulness betyder sund digital arbetsmiljö. Det är också namnet på det utbildningsprogram som Telenor Företag har tagit fram tillsammans med hjärnforskaren Katarina Gospic. Workfulness och utgår från den senaste forskningen om hjärnan och ger konkret vägledning till såväl beslutsfattare som enskilda arbetstagare i hur man kan jobba smartare i en ständigt uppkopplad arbetsmiljö.

Telenor Workfulness Lounge är öppet alla dagar under Almedalsveckan och är beläget på Södra Kyrkogatan 8 i Visby där även God Morgon Almedalen kommer att äga rum.

Skapa ett sundare digitalt arbetsliv

Hej Digitalt! i Almedalen

Ämnen


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com