Gå direkt till innehåll

Nyhet -

Telenor har vunnit SM i telefoni

Telenors företagsväxel har vunnit förstaplatsen i SM i Telefoni – en tävling som anordnas av Q Survey varje år. Telenor stod som vinnare bland två andra slutnominerade i klassen ”Växel 3000 – 5000 anknytningar”.  

Tävlingen går ut på att mäta hur väl företagets växel fungerar genom att såkallade ”mystery callers” från Q Survey ringer till företagsväxeln under ett drygt halvår och söker medarbetare. Q Survey betygsätter sedan hur väl växeln hanterar samtalen. I år var Telenors företagsväxel var bäst i denna mätning. Telenos partner Eniro besvarar alla samtal i företages växel; 0455-331000.

– Det är givetvis jätteroligt att vi har tagit hem det här priset. Vår företagsväxel har dagligen kontakt med våra kunder och andra som önskar komma i kontakt med organisationen, därför är det väldigt viktigt att vi har ett professionellt och korrekt bemötande även där. Den här förstaplatsen visar att vi jobbar åt rätt håll, säger Mats Lundquist, affärsområdeschef Företag, Telenor Sverige.

Telenors företagsväxel har tidigare varit nominerad i SM i Telefoni, likaså Telenors Kundservice som också vunnit pris.

Ämnen

Taggar


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com