Gå direkt till innehåll
Telenor testar mobila vanor

Nyhet -

Telenor testar mobila vanor

Hur ser dina mobila vanor ut?  Det är frågan som ligger i fokus i Telenors nya kampanj. Genom ett test utformat tillsammans med en expertpanel kan man testa sina mobila vanor i vår allt mer uppkopplade värld.

Idag erbjuds en uppsjö mobila möjligheter som hjälper till att sudda ut gränsen mellan jobb och fritid. Med hjälp av mobiltelefon och mobilt bredband kan man hantera sin vardag på ett helt annat sätt än tidigare. I kampanjen lyfts också Telenors obegränsade erbjudanden till familjer och företag.

Kampanjen bygger på ett test av mobila vanor där bland annat folkvettsexperten Magdalena Ribbing och psykolog Lars Joelson ger tips.

I kampanjen ingår även TV-reklam, print, webb och utomhus. Filmerna är regisserade av Johan Renck och är uppbyggda kring Daft Punks låt Technologic.

Kampanjen pågår under perioden mars till maj. 

Test: http://www.telenor.se/mobiltest

Reklamfilmer: http://www.youtube.com/user/telenorSverige

Arbetsgrupp på Garbergs

Projektledare: Joakim Landin

Produktionsledare: Lotta Thunved

AD: Johan Wilde och Mattias Dahlqvist

Copy: Johan van der Schoot och Olle Nordell

Byråproducent: Annika Witkowska

Web Director: Bjarne Melin

Grafisk formgivare: Beatrice Sztanska

Produktionsbolag: Renck Åkerlund Films

Regissör: Johan Renck

Producent: Annabel Ridley, Lina Stenberg, Magdalena Larsson

Musik: Daft Punk

Web: Acne Production

Fotograf annonser och butik: Henrik Bonnevier/Agent Bauer

Arbetsgrupp på Telenor: Magnus West och Fredrik Burman

För mer information, kontakta: Presstjänsten, Telenor Sverige 08-41 00 75 55

Ämnen

Taggar


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com