Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Andreas Hamrin slutar som kommunikationschef

Andreas Hamrin slutar som kommunikationschef på Telenor Sverige. Processen med att rekrytera en ersättare inleds efter årsskiftet. Peter Erikson blir tillförordnad kommunikationschef.

-  Telekombranschen, och inte minst Telenor, har genomgått en jätteförändring de senaste åren som det har varit intressant att få vara med om. Efter fem intensiva år på Telenor känner jag nu att det är dags att prova något nytt.

En permanent ersättare beräknas vara på plats under våren och i väntan på dess kommer Peter Erikson, i dag frilansande konsult, att gå in som tillförordnad kommunikationschef. Peter har en lång och bred erfarenhet av kommunikation som konsult samt från en rad företag och organisationer.

För frågor, vänligen kontakta Telenors Presstjänst på 08-41 01 00 40 eller press@telenor.com  

Ämnen

Taggar


Journalister når Presstjänsten på 08-41 01 00 40 eller press@telenor.com

Om Telenor
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. Telenor Sverige har idag över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på cirka 12,1 miljarder kronor (2013) och cirka 2000 anställda. Läs mer på: www.telenor.se

Telenor-koncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 13 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen 42,95 procents ägarandel i VimpelCom Ltd. med verksamhet på 17 marknader. Telenor-koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 176 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (Q2 2014), en omsättning på 26,8 miljarder norska kronor (Q2 2014) och cirka 33 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com

Presskontakt

Boel Bengtsson

Boel Bengtsson

Presskontakt Presschef Fråga mig om nyheter, men ring gärna 222 för kundtjänstärenden 08-410 100 40