Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Electrolux väljer Telenor i Norden

Konsumentvaruföretaget Electrolux har valt Telenor Sverige som leverantör av mobila lösningar. Avtalet innebär att Telenor levererar mobil telefoni och mobilt bredband till företagets verksamhet i Sverige. Sedan tidigare har Electrolux avtal med Telenor i Norge och Danmark.

Vi är mycket stolta över avtalet med Electrolux. Det bevisar att vi har ett starkt nordiskt erbjudande som kan möta de allt högre kraven på kundanpassade kommunikationslösningar och attraktiva roamingerbjudanden som nordiska och internationella företag ställer, säger Mats Lundquist affärsområdeschef Företag Telenor Sverige.

Avtalet löper över två år och omfattar 1 000 mobila abonnemang och 250 mobila bredband.

För mer information, kontakta:
Presstjänsten, Telenor Sverige
08-41 00 75 55

Ämnen

Taggar


Om Telenor
Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet. Telenor Sverige har idag 2 100 anställda.

Telenor är en av världens största mobiloperatör mätt i antal abonnenter med verksamhet i 14 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2009 omsatte Telenor cirka 107 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).