Gå direkt till innehåll
Eric Saade rivstartar i digitala kanaler inför Göteborg

Pressmeddelande -

Eric Saade rivstartar i digitala kanaler inför Göteborg

Eric Saade toppar överlägset listan på Melodikollen.se över vilken artist det pratas mest om i digitala kanaler inför lördagens delfinal i Göteborg. Även lokalt bland göteborgarna regerar Eric Saade i de digitala och sociala kanalerna.

Mest snack om Saade bland alla årets artister

Inför varje deltävling tar Telenor, genom tjänsten Melodikollen.se, temperaturen på snacket om artisterna i digitala kanaler. Artisternas egna inlägg, mycket av det som skrivs på bloggar, nyhetssajter och i publika inlägg samlas och presenteras i form av topplistor och jämförelser.

Eric Saade är utan tvekan den artist det snackas mest om på nationell nivå, där han på Instagram, Facebook, Youtube och Twitter leder stort före tvåan Behrang Miri feat. Victor Crone.

Artister som är hetast i digitala kanaler enligt Melodikollen.se – samtliga deltävlingar

1.  Eric Saade

2.  Behrang Miri feat. Victor Crone

3.  Dolly Style

Saade största snackisen även bland lördagens tävlingsbidrag

Topplistan för Melodifestivalen totalt sett återspeglas även bland deltagarna i lördagens deltävling. Bland de sju bidrag som deltar i Göteborg pratas det mest om Eric Saade. Konkurrenten Behrang Miri feat. Victor Crone kniper andra platsen och Dolly Style placerar sig som god trea.

Artister som är hetast i digitala kanaler enligt Melodikollen.se – endast delfinalen i Göteborg

1.  Eric Saade

2.  Behrang Miri feat.Victor Crone

3.  Dolly Style

Molly och Jessica gör Saade sällskap på göteborgarnas topp tre-lista

Bland göteborgarna är återigen Eric Saade favorit i digitala kanaler. Men i övrigt skiljer sig topplistan jämfört med övriga landet. Här får Behrang Miri feat, Victor Crone och Dolly Style ge vika för Molly Pettersson Hammar och Jessica Andersson, som kommer på andra respektive tredje plats.

Artister som är hetast i digitala kanaler enligt Melodikollen.se – lokalt bland göteborgarna

1.  Eric Saade

2.  Molly Pettersson Hammar

3.  Jessica Andersson

Melodikollen.se