Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Georgi Ganev ny konsumentchef i Telenor Sverige

Georgi Ganev blir ny affärsområdeschef för Telenor Konsument. Han kommer närmast från rollen som VD för Bredbandsbolaget.

Georgi Ganev, 34 år, har förutom rollen som marknadschef och VD på Bredbandsbolaget en bakgrund från Tele2 och Kinnevikkoncernen inom produktledning, sälj och marknad bland annat som ansvarig för internationell sälj- och marknadsorganisation.

–        Georgi har bred erfarenhet av telekom både från mobil- och fastnätsaffären. Det i kombination med hans arbete inom Telenor Sverige gör att han är rätt person att fortsätta driva och utveckla samtliga våra varumärken på den svenska konsumentmarknaden, säger Lars-Åke Norling, VD Telenor Sverige.

–        Som helhetsleverantör av mobil- och fastnätstjänster på väg att bygga Sveriges modernaste nät har vi förutsättning att etablera oss som den verkliga utmanaren till Telia. Jag ser fram emot att fortsätta arbetet med att utveckla våra varumärken och stärka Telenors position på konsumentmarknaden, säger Georgi Ganev.

Georgi Ganev tillträder den 1 maj och efterträder Jon Erik Haug som blir VD för Telenor i Danmark.

För mer information, kontakta: Presstjänsten, Telenor Sverige 08-41 00 75 55

Ämnen

Taggar


Om Telenor

Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet. Telenor Sverige har idag 2100 anställda.  

Telenor är en av världens största mobiloperatör mätt i antal abonnenter med verksamhet i 14 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2009 omsatte Telenor cirka 107 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).