Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Landstinget Blekinge tecknar nytt avtal med Telenor

Landstinget Blekinge har valt att teckna nytt avtal med Telenor Sverige om fast- och mobiltelefoni. Avtalet löper under tre år och omfattar taltrafik för 4500 fasta anknytningar samt 800 mobilabonnemang. Affären värderas till 12 miljoner kronor.

Landstinget Blekinge har varit kunder hos Telenor sedan 2005 och har nu alltså valt att teckna nytt avtal med Telenor. Avtalet tecknades i slutet av juli och tjänsterna ska levereras till landstinget med start 1 oktober 2012.

 – Det är alltid roligt när tidigare kunder väljer att fortsätta sitt samarbete med oss och vi är givetvis väldigt stolta över den här affären. Med våra flexibla lösningar av hög kvalitet vill vi hjälpa Landstinget Blekinge att skapa en mer mobil och tillgänglig arbetsplats för de anställda, säger Mats Almgren, Affärsområdeschef Företagstjänster på Telenor Sverige.

Efter att de tre åren löpt ut finns även option på leverans under ytterligare ett år.

 – I upphandlingen efterfrågade vi en helhetslösning med höga krav på främst säkerhet och redundans.  Telenor var det företaget som bäst svarade upp mot landstingets samlade krav, säger Helen Andersson, Affärsområdeschef på Landstinget Blekinge.

Ämnen

Taggar


Om Telenor
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. Idag har Telenor Sverige över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12 miljarder kronor (2011) och cirka 2100 anställda. Läs mer på: www.telenor.se

Telenor-koncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 11 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen 42,95 procents ägarandel i VimpelCom Ltd. med verksamhet på 18 marknader. Telenor-koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 150 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (Q2 2012), en årsomsättning på 99 miljarder norska kronor (2011) och cirka 30 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com

Presskontakt

Boel Bengtsson

Boel Bengtsson

Presskontakt Presschef Ring 222 för hjälp med kundtjänstärenden. 08-410 100 40

Relaterade nyheter