Gå direkt till innehåll
MySkiStar fri WiFi by Telenor i Åre och Sälen

Pressmeddelande -

MySkiStar fri WiFi by Telenor i Åre och Sälen

För att fjällresenärerna ska få ut ännu mer av sin skidsemester har Telenor byggt nya WiFi-zoner i pisterna i Åre och Sälen. Alla WiFi-zoner är kostnadsfria och nås via gratistjänsten MySkiStar. Satsningen är en utveckling av samarbetet mellan Telenor och SkiStar som inleddes under hösten 2012.

Telenor har till denna vinter byggt 20 nya WiFi-zoner i Åre och Sälens pister. Förutom detta har Telenor även kopplat in Skistars WiFi-nät vilket innebär ytterligare 200 accesspunkter för WiFi runtom i Åre och Sälen. Alla WiFi-zoner är kostnadsfria för användarna oavsett vilken operatör de har idag och nås via gratistjänsten MySkiStar. Det enda som krävs är ett skipass.  

-  Det känns jätteroligt att kunna erbjuda ett WiFi-nät i just i pisterna i Åre och Sälen. Många vill kunna dela med sig av sina fjällupplevelser genom till exempel Instagram och Facebook. Nu kompletterar vi vårt mobila nät med kostnadsfri och riktigt bra WiFi-uppkoppling på flera ställen i pisterna, säger Daniel Särefjord, konsumentchef på Telenor Sverige.

Telenor och SkiStar inledde sitt samarbete under hösten 2012. Syftet med samarbetet är att ge fjällresenärerna en möjlighet att få ut ännu mer under sin semester.

-  Gästen är alltid i fokus när SkiStar väljer att arbeta med olika partners. Samarbetet med Telenor och den satsning som nu görs är ett gyllene exempel på detta då våra gäster erbjuds ett mervärde, säger Mathias Lindström, marknads- & försäljningsdirektör SkiStar AB.  

Förutom WiFi-satsningen kommer besökarna att märka Telenors närvaro bland annat genom markerade fotoplatser i pisterna. Platserna är utvalda med tanke på att de är särskilt vackra att ha som bakgrund vid fotografering. Den som vill kan också få tips genom Telenors mobilfotoskola och få bilden utskriven på ett mobilskal i närheten. Utöver det kommer det bland annat att finnas businesslounger med laddningsstationer och lånedatorer. Precis som föregående år finns även möjlighet att hyra WiFi-puck till sitt boende till mycket förmånliga priser. 


Ämnen

Taggar


Journalister når Presstjänsten på 08-41 01 00 40 eller press@telenor.com

Om Telenor
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. Idag har Telenor Sverige över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12,3 miljarder kronor (2012) och cirka 2000 anställda. Läs mer på: www.telenor.se

Telenor-koncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 11 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen 42,95 procents ägarandel i VimpelCom Ltd. med verksamhet på 18 marknader. Telenor-koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 148 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (Q4 2012), en årsomsättning på 102 miljarder norska kronor (2012) och cirka 30 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com