Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Naturvårdsverket väljer Telenor för mobila kommunikationslösningar

Telenor Sverige har tecknat avtal med Naturvårdsverket som innebär att Telenor tar ett helhetsansvar för verkets växel- och telekommunikationsplattform som omfattar både fast och mobil telefoni samt mobilt bredband.

– Vi är givetvis stolta över att Naturvårdsverket valt att använda sig av våra kommunikationstjänster. Med den här lösningen kan Naturvårdsverket göra betydande kostnadsbesparingar genom att vi erbjuder dem bättre kontroll över sina tjänster samt en skräddarsydd lösning för ett mobilt arbetssätt, säger Mats Lundquist, affärsområdeschef Företag Telenor.

Telenor kommer att leverera ”Kommunikation som tjänst” och mobil växellösning – Telenor One Flexibel till verket. Avtalet löper över 30 månader med möjlighet till förlängning och omfattar drygt 1 000 anknytningar och ett hundratal mobila bredband.

För mer information, kontakta:

Presstjänsten, Telenor Sverige

08-41 00 75 55

Ämnen

Taggar


Om Telenor Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet. Telenor Sverige har idag 2100 anställda.

Telenor är en av världens största mobiloperatör mätt i antal abonnenter med verksamhet i 14 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2009 omsatte Telenor cirka 107 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).

Relaterat material