Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Regeringskansliet väljer Telenor för mobilt bredband

 

 

 

Regeringskansliet har tecknat avtal för mobila bredbandsabonnemang från Telenor. Avtalet gäller under 24 månader och har möjliggjorts genom ett avrop på Vervas ramavtal Mobil Kommunikation 2005.

 

 

 

­- Telenor vet att Regeringskansliet har viktiga uppdrag som ställer stora krav på hög tillgänglighet och effektivitet. Att Regeringskansliet har valt Telenor som leverantör är ett fint betyg på våra lösningar, säger Mats Lundquist, Affärsområdeschef Företag, Telenor Sverige.

 

 

 

Avtalet gäller från och med den 15 december 2008.

 

 

 

 

 

För mer information, kontakta:

 

Telenors Presstjänst, 08-41 00 75 55

 

 

 

Om Telenor

 

Telenor är i Sverige en ledande helhetsleverantör av kommunikationstjänster, såsom mobil och fast telefoni samt datatjänster. Med kunden i fokus erbjuder Telenor sina tjänster till såväl privatpersoner som företag. Telenor representeras i Sverige även av Bredbandsbolaget, Glocalnet och Canal Digital och hartotalt ca2 500 anställda.

 

 

 

Telenor är ett av Norges största börsnoterade bolag med en omsättning under 2007 på cirka 92,5 miljarder norska kronor. Telenor är marknadsledande i Norge inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution, och har en betydande internationell verksamhet, speciellt inom mobilkommunikation. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).

 

Ämnen

Taggar


Telenor i korthet
Telenor Sverige AB är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster och vårt mobilnät täcker 99,9 procent av hela Sveriges befolkning. Telenor Sverige har i dag 2,7 miljoner mobilabonnenter, cirka 700 000 fiber- och bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder svenska kronor (2019) och har cirka 1 800 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Om Telenorkoncernen
Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele, data och media, med cirka 186 miljoner kunder. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med en omsättning på 113,7 miljarder norska kronor (2019) och cirka 20 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com