Gå direkt till innehåll
Telenor: ETT abonnemang för hela familjen

Pressmeddelande -

Telenor: ETT abonnemang för hela familjen

Telenor introducerar en ny serie abonnemang som samlar hela familjens mobila kommunikation på en och samma faktura. Den som tecknar abonnemanget kan enkelt fördela mängden data mellan olika enheter och om en enhet har slut på data kan övriga i familjen fortfarande surfa i full hastighet. Med nya abonnemanget Familjeflex delar upp till åtta enheter på en surfpott. Alla samtal, sms, mms inom Sverige ingår.

–  Vi har lyssnat på våra kunder och kan nu erbjuda två saker många kunder önskat sig länge, allt på en och samma faktura och ännu bättre kontroll på kostnaderna. Nu kan vi erbjuda det och samtidigt en kostnadseffektiv och flexibel lösning för upp till åtta mobila enheter i ett och samma familjeabonnemang. En enkel kontrollpanel används för att fördela data och med hjälp av den kommer ingen att surfa upp hela familjens pott, åtminstone inte av misstag. Framför allt kommer man inte hamna i ett läge där man inte kan ringa, säger Daniel Särefjord, chef för konsumentmarknaden på Telenor. Han fortsätter:

–  Självklart kan man byta till våra nya abonnemang direkt om man vill, även om man har bindningstid kvar på sitt nuvarande Telenorabonnemang. Familjeflex är det absolut starkaste familjeerbjudandet jag har sett i Sverige. Jag är otroligt stolt och ser mycket fram emot att se hur våra kunder tar det till sig.

Med Familjeflex utmanar Telenor kontantkortsmarknaden på allvar, genom att erbjuda en enkel abonnemangslösning med full kostnadskontroll. En färsk undersökning som SIFO genomfört på uppdrag av Telenor visar att knappt hälften* av de svarande uppger att den största nackdelen med kontantkort är att pengarna tar slut vid olämpliga tillfällen, vilket innebär en stor otrygghet för många.

-  Jag är själv förälder och jag kan inte föreställa mig att mina barn inte skulle kunna ringa mig när de behövde det, när den tiden kommer. Genom att koppla en extra mobil till Familjeflex huvudabonnemang slipper man oroa sig för om det finns pengar på kortet. Det går alltid att ringa, sms:a och mms:a inom Sverige, avslutar Daniel Särefjord.

Familjeflex i korthet:

  • Ett huvudabonnemang med möjlighet att koppla till upp till sju extra mobiler och/eller surfplattor/datorer på en samlad faktura.
  • Antal GB bestäms och fördelas fritt mellan SIM-korten och kan användas i hela Skandinavien utan extra kostnad.
  • Datamängden kan fördelas i realtid med enkelt digitalt gränssnitt på ”Mina Sidor” på www.telenor.se
  •  Fria samtal, sms och mms inom Sverige på alla ansluta mobiltelefoner
Se priser i bifogad pdf.

* Undersökning genomförd av SIFO under september 2013 bland 1009 svenskar. På frågan ”vilken är den främsta nackdelen är med kontantkort till mobilen?” uppger 45 % att ”Mobilpotten tar ibland slut vid olämpliga tillfällen”. 


Ämnen

Taggar


Journalister når Presstjänsten på 08-41 01 00 40 eller press@telenor.com

Om Telenor
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. Idag har Telenor Sverige över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 12,3 miljarder kronor (2012) och cirka 2000 anställda. Läs mer på: www.telenor.se

Telenor-koncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 11 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen 42,95 procents ägarandel i VimpelCom Ltd. med verksamhet på 18 marknader. Telenor-koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 148 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (Q4 2012), en årsomsättning på 102 miljarder norska kronor (2012) och cirka 30 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com

Relaterade nyheter