Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Telenor först i Sverige att lansera Facebook at Work

Nu ska Telenor ta sina medarbetares digitala tänk till nästa nivå. Med Facebook at Work uppmanas de anställda på Telenor att facebooka på arbetstid.

Telenor Sverige är det första företaget i Sverige att introducera tjänsten för sina anställda. På Telenor ser man att Facebook at Work ska förbättra kunskapsdelning och göra de anställdas arbetsprocesser smidigare.

– Eftersom vår ambition är att ta våra kunder till nästa steg i deras digitala liv, så är det också viktigt att vi lever som vi lär och har ett digitalt förhållningssätt till vårt eget arbete. Vi tror att vi kommer att få en positiv effekt på det interna engagemanget och förenkla kommunikationen ytterligare, säger Pia Lindhe, Kommunikationschef Telenor Sverige.

Redan nu har över 2000 Telenormedarbetare anslutit sig till Telenor Sverige på Facebook at Work. Telenors anställda kan komma åt Facebook at Work från alla enheter, oavsett var de befinner sig, vilket ytterligare ska förenkla att komma åt och dela information.


Ämnen

Taggar


Journalister når presstjänsten på 08-41 01 00 40 eller press@telenor.se

Om Telenor
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. Telenor Sverige har idag cirka 2,5 miljoner mobilabonnenter, cirka 640 000 bredbandskunder och en halv miljon tv-kunder. Telenor Sverige omsätter cirka 13,1 miljarder kronor (2015) och har cirka 1900 anställda. Läs mer på www.telenor.se

Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 13 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen 33 procents ägarandel i VimpelCom Ltd. med verksamhet på 14 marknader. Telenorkoncernen är en av världens största mobiloperatörer med 203 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (2015), en omsättning på 128 miljarder norska kronor (2015) och cirka 33 000 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com