Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Telenor lanserar ny serie mobilsurfabonnemang

Användandet av mobiltelefoner för att surfa på internet och komma åt olika nättjänster ökar dramatiskt. Telenor lanserar nu en ny serie mobilsurfabonnemang, anpassade för olika behov.

Enligt Telenors Nordic Mobility Report har 61 procent av mobiltelefonanvändare en smartphone, med stöd för e-post och surf. Nästan lika stor andel, 59 procent, uppger att den ökade mobiliteten gör att de bättre kan hålla kontakt med vänner. Amerikanska analysföretaget Gartner spår att mobiltelefoner tar över som den vanligaste internetterminalen 2013.

 Våra kunder ställer höga krav på flexibilitet och tillgänglighet, och allt fler använder sin mobil till att surfa på internet och komma åt olika nättjänster. Vi har därför vidareutvecklat vår serie mobilsurfabonnemang för att fortsätta ligga i framkant på mobilsurf. Nu kan vi erbjuda ännu bättre alternativ utifrån olika användarbehov för att fler ska kunna utnyttja telefonens möjligheter, säger Mattias Ringqvist, marknadschef Mobil Konsument, Telenor Sverige.

I den nya serien mobilsurfabonnemang finns tre erbjudanden: 

  • Telenor Surfa Bas för 99 kr/mån ingår fri mobilsurf med hastigheter upp till 1 Mbit/s
  • Telenor Surfa Plus för 129 kr/mån ingår fri mobilsurf med hastigheter upp till 3 Mbit/s
  • Telenor Surfa Premium för 249 kr/mån ingår fri mobilsurf med hastigheter upp till 10 Mbit/s

I samtliga abonnemang så ringer man för 39 öre/minut.

Det är också möjligt att lägga till motsvarande plustjänster för fri mobilsurf till befintliga abonnemang. Priserna är då Mobilsurf 1 Mbit/s: 69 kr/mån, Mobilsurf 3 Mbit/s: 99 kr/mån och Mobilsurf 10 Mbit/s: 249 kr/mån.

För mer information,
Kontakta Presstjänsten:
08-41 00 75 55

Ämnen

Taggar


 

Om Telenor
Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet och tillsammans har de över 2 miljoner mobilkunder. Telenor Sverige har cirka 2100 anställda.

Telenor är en av världens största mobiloperatör mätt i antal abonnenter med verksamhet i 14 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2009 omsatte Telenor cirka 107 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).