Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Telenor levererar växeltjänster till Strålsäkerhetsmyndigheten

Strålsäkerhetsmyndigheten skriver nytt avtal med Telenor för växelsystem samt svarsservice för all samtalstrafik inom myndigheten. Bakgrunden till upphandlingen är behov av ökad flexibilitet och ett mobilt arbetssätt.

– Med vårt växelsystem ges förutsättningar till ett mobilt arbetssätt och genom att använda Telenors svarsservice ger lösningen även en hög grad av flexibilitet, säger Mats Lundquist, affärsområdeschef Företag Telenor Sverige.

Strålsäkerhetsmyndigheten har ca 250 anställda.

För mer information, kontakta:
P
resstjänsten, Telenor Sverige
08-41 00 75 55

Ämnen

Taggar


Om Telenor
Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet. Telenor Sverige har idag 2 100 anställda.  

Telenor är en av världens största mobiloperatör mätt i antal abonnenter med verksamhet i 14 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2009 omsatte Telenor cirka 107 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).