Gå direkt till innehåll
Telenor säljstartar 4G-router för hemmet

Pressmeddelande -

Telenor säljstartar 4G-router för hemmet

Från och med idag går det att köpa Telenors nya 4G-router från D-Link i Telenors butiker och på webben. Routern är en bra lösning för dem som vill ersätta hemmets fasta uppkoppling eftersom den ger hastigheter upp till 80 Mbit/s via 4G-nätet och kan användas av flera användare samtidigt.

Routern ingår när man tecknar abonnemanget Telenor Bredband Stor (upp till 80 Mbit/s) med 24 månaders bindningstid, för 349 kronor i månaden. Den trådlösa routern är anpassad för hemmabruk, enkel att ansluta och ger dessutom möjlighet att dela 4G-anslutningen mellan upp till tio användare. Såväl routern som Telenors abonnemang har även stöd för 3G, vilket innebär att om man inte har 4G-täckning så kan man surfa på 3G-nätet i upp till 32 Mbit/s.

Kunder som tecknar Telenor Bredband Stor med 4G-routern får tre fria månadsavgifter och fri anslutningsavgift på 250 kronor. Utan abonnemang kostar routern 2495 kronor och går att köpa i Telenors butiker och på webben.

Orter som idag har tillgång till 4G
Botkyrka, Burlöv, Göteborg, Haninge, Helsingborg, Huddinge, Höganäs, Järfälla, Jönköping, Karlskrona, Kungsbacka, Landskrona, Lidingö, Linköping, Lomma, Lund, Malmö, Mölndal, Nacka, Norrköping, Partille, Sollentuna, Solna, Stockholm, Staffanstorp, Sundbyberg, Södertälje, Täby, Uddevalla, Uppsala, Visby, Vänersborg och Växjö, Ängelholm.

Ämnen

Taggar


Om Telenor
Telenor Sverige är en helhetsleverantör av telekommunikationstjänster vars nät täcker 99 procent av landets befolkning. I Telenor Sverige ingår även Bredbandsbolaget och Glocalnet. Tillsammans har de över 2 miljoner abonnenter, en årsomsättning på 11 304 miljoner kronor (2010) och cirka 2200 anställda. Läs mer på: www.telenor.se

Telenor-koncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster inom tele-, data- och media. Utöver mobilverksamhet på 11 marknader i Norden, Central- och Östeuropa samt Asien har koncernen 39,6 procents ägarandel i VimpelCom Ltd. med verksamhet på 10 marknader. Telenor-koncernen är en av världens största mobiloperatörer med 120 miljoner mobilabonnemang i sina konsoliderade verksamheter (Q1 2011), en årsomsättning på 95 miljarder norska kronor (2010) och cirka 32 900 anställda. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL). Läs mer på www.telenor.com