Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Telenor Sverige förlänger huvudsponsorskap av Telenor Arena

Telenor Sverige förlänger och utökar samarbetet med Telenor Arena i Karlskrona med ytterligare tre år. Avtalet löper fram till 2013 och är värt 3 miljoner kronor.

– Ett förlängt avtal med Telenor Arena innebär att vi kan fortsätta stödja Karlskrona kommun, vilket känns väldigt roligt i en tid av lågkonjunktur och kostnadsbesparingar. Vi väljer att öka vårt fokus på arenan för att så många som möjligt ska kunna ta del av satsningen. Arenan är en stark samlingspunkt i kommunen och kombinerar idrott och nöje på ett bra sätt, säger Martin Petersén, kundservicechef, Telenor Sverige.

– Vi är väldigt glada över att Telenor Sverige väljer att fortsätta stödja Telenor Arena. Sponsringen av arenan är ett tydligt exempel på det nära samarbete vi har med Telenor som är en av de största privata arbetsgivarna i kommunen. Det förlängda och utökade sponsorskapet innebär att vi kommer kunna fortsätta utveckla arenan till nytta och glädje för alla invånare, säger Michael Fransson, vd Arenabolagen, Karlskrona Kommun.

I samband med förlängningen av huvudsponsorskapet av Telenor Arena upphör sponsorprogrammet Telenor Sport Support och innestående sponsorpengar förs över till Telenor Arena. Sponsorskapet av handbollsföreningen Hästö IF och Karlskrona Hockeyklubb, KHK, löper vidare enligt avtal fram till halvårsskiftet 2011. 

För mer information, kontakta:
Presstjänsten, Telenor Sverige
08-41 00 75 55

Ämnen

Taggar

Regions


Om Telenor
Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet. Telenor Sverige har idag 2100 anställda.

Telenor är en av världens största mobiloperatör mätt i antal abonnenter med verksamhet i 14 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2009 omsatte Telenor cirka 107 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).