Gå direkt till innehåll

Pressmeddelande -

Ungdomsstyrelsen väljer mobil växel från Telenor

Ungdomsstyrelsen väljer Telenor som leverantör av mobil telefoni och mobila växeltjänster.

– Telenor är en bra partner som ger oss en kostnadseffektiv lösning. Tillsammans med Telenor ser vi stora möjligheter att utveckla vårt mobila arbetssätt så att vi jobbar smartare och blir mer tillgängliga för våra målgrupper, säger Vegard Hölaas, verksamhetscontroller, Ungdomsstyrelsen.

Höga krav på tillgänglighet kännetecknar Ungdomsstyrelsen som bland annat samarbetar med Sveriges kommuner kring ungdomspolitik.

– Ungdomsstyrelsens anställda reser mycket i jobbet. Allt fler inom offentlig sektor ser fördelar med att investera i en mobil växellösning. Genom att alla samtal går till en mobiltelefon, oavsett om man ringer ett mobilt eller fast nummer ökar effektiviteten, samtidigt slipper de dubbla kostnader för abonnemang och telefoner, säger Mats Lundquist, affärsområdeschef Företag Telenor Sverige.

Avtalet löper över tre år.


För mer information, kontakta:
Presstjänsten, Telenor Sverige
08-41 00 75 55

Ämnen

Taggar


Om Telenor
Telenor Sverige är en ledande helhetsleverantör av moderna telekommunikationstjänster för privatpersoner och företag. Telenors nät för mobilkommunikation täcker 99 procent av befolkningen. I Telenor Sverige ingår även premiumleverantören Bredbandsbolaget och lågprisutmanaren Glocalnet. Telenor Sverige har idag 2 100 anställda.

Telenor är en av världens största mobiloperatör mätt i antal abonnenter med verksamhet i 14 länder i Europa och Asien. I Norden är Telenor marknadsledande inom telekommunikation, datatjänster och mediedistribution. År 2009 omsatte Telenor cirka 107 miljarder norska kronor. Telenor är noterat på Oslo Børs (TEL).